Exclusieve trainingen voor HR professionals

Wij willen HR revolutioneren. Samen met jou. Daarom starten wij met een reeks gratis evenementen. Elke keer een ander onderwerp, door jou gekozen. Laten we samen het verschil maken!

Meld je nu aan voor de volgende editie:
Donderdag 19 september 2024, van 13:00 tot 16:00 uur, in Leiden.

Het thema van de laatste editie:
'Hoe je als HR professional écht impact maakt tijdens verandering'.

Ben je op zoek naar vernieuwing binnen HR, sta je open voor frisse inzichten, of heb je behoefte om diepgaand te sparren met vakgenoten die jouw uitdagingen écht begrijpen? Ontdek dit en meer tijdens onze exclusieve HR Training, 'Verandering realiseren binnen HR', zorgvuldig samengesteld en begeleid door HR-expert Madelon Eltink.

post featured image

Programma

Programma volgt binnenkort.

Locatie
Daarom
Schipholweg 103
2316 XC Leiden
(Let op: we zitten in het Crown Business Center Keypoint)

Routebeschrijving
Kom je met ov? Dan is het 10 minuten lopen vanaf Leiden Centraal. Liever met de auto? Laat het ons dan van tevoren weten.

Waarom gratis?
HR revolutioneren. Samen met jou. HR is een prachtig vakgebied waarin je écht impact kan maken binnen de organisatie. Want organisatiesucces is mensenwerk. En daar willen wij aan bijdragen. Daarom starten wij met een reeks gratis events. Elke keer een ander onderwerp, door jou gekozen. Laten we samen het verschil maken!

Neem iemand mee uit je eigen netwerk
Voel je vrij een collega uit je HR-netwerk mee te nemen en verrijk jullie kennis samen. Deze bijeenkomst belooft niet alleen een bron van inspiratie te zijn, maar biedt ook de kans om waardevolle connecties te leggen en kansen te ontdekken die je carrière een boost kunnen geven.

Impressie van eerdere trainingen

Waarom? Daarom!

Onze aanpak stelt organisaties in staat alles uit zichzelf én hun mensen te halen. Leren durven. Op iemands krachten varen. En deze verder ontwikkelen. We zijn radicaal openhartig, geven inzichten, doen het voor, doen het samen, maar we leren vooral hoe het zelf te doen. Geheel volgens onze kernwaarden; doelgericht, energiek, verbonden en uitgesproken.

Nu alleen nog even aanmelden.

Je bent er bijna! Vul onderstaand formulier in en je staat op de gastenlijst. Na het invullen ontvang je een bevestiging per e-mail. Wij kijken uit naar je komst. Voor vragen kun je terecht bij Minnie Lodder, onze Recruitment Marketeer, via 06-36531847 of minnie@daarom.org.